Overige Sporten

Zoals hieronder staat aangegeven richt Sportbelevenis.nl zich op vele sporten. Van voetbal, basketbal tot wielrennen. Voor een ieder, voor elk budget. Sportbelevenis.nl zal de komende tijd reizen gaan aanbieden op onze site. Maar het is ook zeker mogelijk om zelf aan de bel te trekken en aan te geven waar je interesses liggen. Een van de specialisten van Sportbelevenis.nl zal vervolgens samen met jou al je voorkeuren doornemen en aan de hand hiervan een passende offerte opstellen. Dit kan zijn individueel, in een klein select groepje maar zou ook mogelijk zijn voor bedrijven als bijvoorbeeld een personeelsuitje. Dit is alles is geheel vrijblijvend.

 

Voor ieder en elk budget bereikbaar. Ook uitermate geschikt voor bedrijfsuitjes.

 

Wellicht heb je de afgelopen tijd de naam van ons nieuwe bedrijf al eens langs horen komen. Zo is Sportbelevenis.nl onlangs officieel sponsor geworden van Nederlands Kampioen basketbal Donar, Eredivisievoetbalclub FC Groningen en de Duitse 3e Bundesligaclub SV Meppen. Bij deze clubs zullen de komende tijd verschillende reclame uitingen van Sportbelevenis.nl langskomen. Mocht je meer willen weten of alle mogelijkheden dan kun je natuurlijk ten alle tijden contact opnemen met Sportbelevenis.nl. Dit kan via het contactformulier, via onze verschillende social mediakanalen of door gewoon een mailtje te sturen naar info@sportbelevenis.nl

Het is uiteraard ook mogelijk om Sportbelevenis.nl te ontmoeten bij een van de 3 bovenstaande sportverenigingen. Onder een sportieve ambiance kan ik jullie dan meer vertellen over het concept dat Sportbelevenis.nl te bieden heeft.

Het aanbod van onze internationale reizen

Reis 1

Reis 2

Reis 3

Reis 4