Voetbalreizen

Hedendaags is het voor veel Nederlanders steeds aantrekkelijker om een kijkje over de grens te nemen. Elk weekend vullen enorme groepen Nederlanders de tribunes van de verschillende Europese voetbalstadions. Met name de Bundesliga, Premier League als de Spaanse La Liga zijn immens populair onder de Nederlanders.

Alleen al in het Duitse roergebied heb je enorme voetbalreuzen met o.a. Borussia Dortmund, Schalke 04, Bayer Leverkusen, 1.fc Köln en Fortuna Düsseldorf. Vanuit Nederland ben je veelal binnen enkele 1 a 2 uur rijden al in een totaal andere ambiance. De gemoedelijke sfeer, het heerlijke eten rondom de stadions alsmede het hoge voetbalniveau lokken de mensen wekelijks naar onze oosterburen.

In Engeland is met name Londen de voetbalstad bij uitstek. Met Chelsea, Arsenal en Tottenham Hotspur heb je gelijk al de 3 grootste voetbalclubs uit de stad te pakken. Vanaf Schiphol ben je al binnen 45 minuten in Londen en hetzelfde geldt ook vanaf Groningen Airport Eelde, Rotterdam en Eindhoven.

De boottrip vanaf de haven in IJmuiden naar Newcastle heeft ook een steeds hogere bezettingsgraad. Een bezoekje aan Newcastle United en het helaas iets naar beneden afgezakte Sunderland zijn zeer de moeite waard.

Het aanbod van onze internationale reizen

Reis 1

Reis 2

Reis 3

Reis 4